La Vie en Poësique

La Vie en Poësique vertelt van het leven in poëzie en muziek en bestaat uit Nadine Maes (zang) en Caroline Duisings (poëzie). Beide dames hebben een lange staat van dienst op het gebied van het overbrengen van emoties middels muziek en taal. Met hun talent en warme persoonlijkheid weten ze feilloos een sfeer van verbinding te creëren. In een wereld vol haast en verplichtingen is het onder hun vleugels dan ook goed toeven.

Creëer een moment van aandacht voor uzelf. Om samen met uw familie of vrienden even stil te staan bij het leven, in poëzie en muziek. Om de liefde en de vriendschap te vieren. Dompel u onder in een belevenis op maat en laat La Vie en Poësique de tijd vertragen. Voor een verandering van perspectief. Om terug te kijken naar wat was, om stil te staan bij het moment en om met een bijzondere herinnering rijker de toekomst tegemoet te treden. Wij hopen u te mogen ontmoeten, ontroeren en inspireren!

Boek La Vie en Poësique voor het opluisteren van uw feest(je) of samenzijn of schrijf in op een van onze arrangementen (meer informatie volgt). Voor prijzen en/of maatwerkafspraken kunt u contact met ons opnemen.

Bent u op zoek naar een unieke en betekenisvolle invulling van uw medewerkersbijeenkomst of Kerstviering? Ook dan bent u bij La Vie en Poësique van harte welkom! Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bezoek ons ook op http://www.facebook.com/LaVieenPoesique!