Blog

Featured

Blog

Op deze pagina vindt u nieuwtjes, leuke weetjes en aankondigingen. Wilt u op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Meld je dan aan en ontvang een bericht in uw mailbox als er een nieuwe blog verschijnt.

Huiskamerconcert

Er zijn nu steeds meer mogelijkheden. Wil je iemand in het zonnetje zetten? Of gewoon even iets anders? Ik kom graag naar jullie toe voor een huiskamer concert. Uiteraard met inachtneming van de op dat moment geldende maatregelen. Neem gerust contact op voor meer informatie. nadine@maesklonen.nl – 06-10433562

Huwelijk

Zo fijn! Er zijn weer wat maatregelen versoepeld. Dit betekend ook dat er meer mogelijkheden zijn om er een onvergetelijke trouwdag van te maken. Even “pauze” en rustig aan doen is soms fijn, maar op een gegeven moment wil je als zangeres ook weer datgene doen waar je blij van wordt, namelijk zingen en anderen een onvergetelijke dag bezorgen! Dus….is je huwelijk uitgesteld naar een later tijdstip dit jaar? Of zijn jullie je aan het oriënteren voor volgend jaar? Neem gerust contact op om jullie wensen te bespreken. Als de corona maatregelen het toelaten zal ik op 25 oktober 2020 en op 10 januari 2021 aanwezig zijn tijdens de bruidsbeurs. Meer hierover later.

Surprise

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om je vader, moeder, opa of oma op een leuke manier te verrassen? Of is er een andere gelegenheid waarbij je toch graag iets leuks wilt doen voor een ander? Denk dan eens aan een verrassingsconcert! Voor 85 euro kom ik 45-60 minuten sfeervolle liedjes zingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende maatregelen. (Geldig tot 1 juli 2020, inclusief reiskosten tot 20 km van Schinnen). Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met me op.

Nieuwe website

Yes, vanaf vandaag staat mijn nieuwe website online! Zo blij mee. Het werd ook hoog tijd dat mijn oude vervangen werd. Graag hoor ik wat je van mijn website vind. Zie je verbeterpunten? Ook die hoor ik graag!